Zoekt u een goede orthodontist

Zoekt u een goede orthodontist

28 september 2019 Uit Door Redactie

Dan bent u bij Orthodontist Den Haag aan het goede adres. Bij Orthodontist Den Haag ook wel Smile Designer genoemd wordt er vakkundig en professioneel naar uw gebit gekeken. Smile Designer heeft op dit moment geen wachtlijst, dus als u besluit om een traject te starten bij Orthodontist Den Haag dan kunt u gelijk beginnen. Bij Smile Designer hebben vele verschillende behandelingen, maar 1 is er wel heel speciaal. Deze beugel zit namelijk niet aan de buitenkant maar aan de binnenkant van je tanden. Je ziet dus niet dat je een beugel hebt. De beugel zelf werkt precies hetzelfde als een standaard blokjesbeugel. Ook is het makkelijker schoon te houden dan een standaard blokjesbeugel. U heeft zo veel minder kan op gaatjes.

itero-NL

Mijn ervaring met Smile Designer

Ik heb 3 maanden geleden mijn traject bij Smile Designer afgerond. Ik ben erg tevreden over het traject. Zelf vind ik een blokjesbeugel heel lelijk, daarom heb ik voor deze oplossing gekozen en met succes. Mijn tanden staan weer helemaal recht. Ik moest om de 6 weken op controle om te kijken of alles nog goed was met de beugel en om een nieuw draadje te laten zetten zodat mijn tanden rechter kwamen te staan. Ik zou dit traject zeker aanraden aan iedereen die een normale beugel niet zo mooi vindt.

Meer te weten komen?

Voor meer informatie kunt u op de website van Smile Designer kijken. Als u dan nog vragen hebt kunt u ook even bellen naar 070 200 1700.